Nye trenere for Olsvik A-lag damer

Sportslig Leder, Thor Steinsland, er glad for å kunne presentere Senior A Damer sine nye trenere.

Espen Lillestøl har i en årrekke vært trener for damelaget vårt, og han har gjort en fantastisk innsats. Når Espen nå har valgt å takke for seg, samtidig med at laget gjennomgår et generasjonsskifte, er det spennende for oss å få inn to nye trenere til klubben.

Det er Cristian Del Rio og Morten Tysse, begge 28 år. De er vokst opp med Bergen Nord klubben og spilte sammen frem til junior alderen tok slutt.
Cristian vil være hovedtrener og Morten vil være assistenttrener. Cristian har tidligere trent Bergen Nord junior 2 og Bergen Nord kvinner 7er.

«Vi gleder oss stort til oppgaven og bli kjent med alle spillere. Hovedmålet er å skape et miljø hvor alle er velkommen og at alle skal få kjenne på ektefølt fotballglede. Fotballbanen skal være en arena for å samle mennesker og bygge fine relasjoner. Vi håper så mange som mulig av dere ønsker å være med på dette prosjektet – med forhåpentligvis masse utvikling og mange smil!» sier Cristian og Morten.

Damelaget vårt vil i år spille I 5. divisjon. Målsetningen er å stabilisere seg på øvre halvdel, og å bygge en god tropp som Olsvik vil ha glede av mange år fremover.

Vi ønsker våre nye trenere og laget Lykke til !

You may also like...